18.5.2018

 

Valmistuneet

Onnea kevään valmistuva!

Ylioppilaskirjoitusten tulokset on julkaistu. Tulevia juhlia kun järjestää, niin on hyvä käydä myös valokuvassa, joka kestää aikaa.
Vai tyydytkö kännykällä otettuun kuvaan, joka jää tiedostoksi. Onko se tallella 30 vuoden päästä? Toisin kuin paperikuva, joka kestää sitä aikaa.
Kuvauksia tehdään niin kuvaamossa kuin haluamassasi ympäristössä.

Soita ja varaa aikasi numerosta 0400 927 340!

 

 

11.5.2017

Video yrityskäyttöön

Video on tehokas, aikaa kestävä ja taloudellinen markkinoinin väline.

Kemin Energian kaukolämpö täytti viime vuonna 40 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi kaukolämpö tuotti videomateriaalia ulkoiseen tiedottamiseen. Kemin Kuvaamo toteutti kaikki neljä videota. Kaukolämpöjohtaja Jani Peurasaari kertoo projektista.

Video yrityskäytössä on monipuolinen makkinoinnin väline. Sen elinkaari suhteessa perinteiseen printtimainontaan on pitkä, jopa vuosia. Videon jakaminen sosiaalisessa mediassa kuten facebookissa ja youtubessa tavoittaa katsojat paikasta ja kelloajasta riippumatta juuri silloin kun se heille sopii. Video voi olla yrityksen toiminnan esittely, palvelun- tai tuotteen esittely, mainos, tai uutinen, jolla kerrotaan asiakkaille uusista tuulista.

Yrittäjä, ota yhteyttä, niin jutellaan aiheesta lisää. Soita ja sovi tapaaminen puh 0400 927 340 (Mika).

 

 

 

3.5.2017

fbyo2017

Kemin Kuvaamo - Palvelee alusta loppuun!

Ylioppilaat ja ammattiin valmistuvat alkavat olla opinnoissa loppumetreillä, ja kohta juhlitaan. Juhlapäivä on myös hyvä ikuistaa valokuvaan, kuvaan joka kestää aikaa ja jonka voi laittaa esille.

Kemin Kuvaamon Classic -kuvauksen voit varata ajan nettisivujen kautta www.keminkuvaamo.fi tai soittamalla puh 0400 927 340. Classic -kuvausken hinta on 95€ sisältäen kuvauksen, oikoveodoskuvia 20 kpl sähköisessä järjestelmässä ja kaksi kappaletta viimeisteltyä 13x18cm kuvaa pohjukkeessa. Lisäkuvat kuvaamon hinnaston mukaisesti.

Kuvaamon kaikki tilatut kuvat käsitellään erikseen. Näin varmistetaan se, että kuva saadaan juuri sellaiseksi kuin pitääkin. Lopullinen vedos kiitoskortista seinätauluihin, canvaksesta PhotoBlock tuotteisiin valmistetaan kuvaamossa käsityönä alusta loppuun seuraten laatua. Saat lopulliset tuotteet suoraan kuvaajalta ilman kolmansia välikäsiä.

Kun perinteinen ei riitä tai haluat lisäksi jotain speciaalia, niin valikoimassa on kuvauspaketit miljööseen, Classic+ ja Classic Premium -kuvauspaketit (oheinen mallikuva on Classic Premium -paketin tuotos). Nämä kuvausajat on varattava suoraan kuvaamolta. Tule ideasi kanssa tai keksitään se yhdessä, niin saat siitä hinta-arvion. Kysy lisää!

Tämän kevään valmistujaiskuvauksista saat kuvauspakettiin kuuluvista kuvista veloituksetta tiedoston optimoituna nettikäyttöä varten, faceen, instaan...

Kemin Kuvaajan yrittäjä, valokuvaaja Mika Ahonen kuuluu Suomen Ammattivalokuvaajat ry:hyn. Yhdistyksen jäsenet ovat automaattisesti jäseniä kattojärjestö Finnfoto - Suomen Valokuvajärjestöt ry:ssä. Yhdistyksen jäsenet ovat sitoutuneet noudattamaan alan eettisiä pelisääntöjä valokuvaamisesta yritystoimintaan.

facebook     passikuvan ammattilainen